Bölcsitől az iskoláig

budai zöldövezetben

Nevelési elvek: A Hill-top nem csupán gyermekfelügyelet: elsődlegesnek tartjuk a kisgyermekek és szüleik támogatását a közösségbe lépés folyamatában, mely az anyukák munkába állását is segíti. Ezért barátságos környezetben, differenciált bánásmóddal foglalkozunk a hozzánk érkező gyerekekkel, beszoktató csoportot működtetünk. A szülőkkel, családdal történő együttműködésnek fontos szerepe van, a folyamatos kommunikáció a gyermek fejlődését szolgálja. Figyelmet fordítunk a kicsik személyiségének kibontakoztatására, miközben fontosnak tartjuk az önállóságra nevelést is.

Programok: A szabad játéknak nagy jelentőséget tulajdonítunk, ugyanakkor minden nap változatos tevékenységeket kínálunk a gyermekeknek. A Hill-topban a környezettudatosságra nevelést, az egészséges táplálkozást, a mozgásfejlesztést, az anyanyelvi fejlesztést és az angol, mint idegen nyelv játékos oktatását tartjuk elsődlegesnek, de természetesen kézműves foglalkozás, körjátékok, mondókák, dalok, mindennapos meseolvasás, kirándulások és sok-sok szabad játék jellemzi programunkat. Tankertünk és tornatermünk változatos fejlesztő tevékenységekhez biztosít helyszínt.

Étkezés: Napi négyszeri étkezést biztosítunk a gyermekeknek, friss gyümölcsöt, zöldséget minden nap kapnak. A nyári hónapokban a kertben szüretelt gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből is kóstolgatunk. A téli időszakban megfázás elleni gyógyteákat is iszunk.

Nyitva tartás, árak: Nyáron két hónap szünetet tartunk, júliusban és augusztusban zárva vagyunk. Reggel 8.00 órától délután 16.30 óráig biztosítunk gyermekfelügyeletet. Lehetőség van az egész napot nálunk tölteni, de fél napra is be lehet iratkozni a szabad helyekre. Az árak a nálunk töltött idő függvényében változnak. Az árlistát személyes találkozáskor, a helyszín megismerése után adjuk át. Személyes találkozásra Nyílt napjainkon, vagy időpontegyeztetést követően kerülhet sor. Cafeteria: a munkáltatók cafeteria-elemként, adómentesen adhatják munkavállalóiknak az óvodai és bölcsődei ellátást.

Működési engedély: Korábban családi napköziként működtünk, a jogszabályok változása után, 2017. január 1-től a "napközbeni gyermekfelügyelet" kategóriába tartozunk. Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, a szakhatóságok ellenőrzése mellett működünk. A korosztály sajátosságainak megfelelő, biztonságos, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket. A szakhatóságok által jóváhagyott Házirendünk, Napirendünk és Szakmai programunk a helyszínen megtekinthető.

Várjuk jelentkezését!    info@hilltoptanoda.hu    06-30-895-5395